Ryanair clasificată cea mai proastă companie în calitate de serviciu pentru clienți în Marea Britanie

Ryanair a fost numit cel mai prost brand de servicii pentru clienți , relatează Independent. Cea mai mare companie aeriană europeană low-cost a fost clasată pe ultimul loc printre cele 100 de companii care au condus la un sondaj  pentru consumatorii din Regatul Unit. Aproape 4.000 de persoane au fost solicitate să evalueze unele mărci, în  cee ace privește competența persoanalului și cum tratează unele reclamații.  Ryanair a obținut cea mai mică stea la toate categoriile.

Emoționant: un cățel a murit la 15 minute după ce stăpânul lui a pierdut lupta cu cancerul

Când au fost întrebați cum gestionează compania aeriană reclamațiile, 50% dintre respondenți au acordat cel mai mic punctaj posibil.

Celelalte companii aeriene incluse în sondaj au fost un pic mai bune, dar niciunul nu a intrat în top 50. British Airways a ajuns pe locul 83, cu o evaluare generală a serviciului pentru clienți de 66%, în timp ce easyJet a fost compania aeriană de top cu un scor general de 68%.

Brandul care a obținut cel mai mare scor puctaj a fost First Direct: a obținut un scor general de servicii pentru clienți de 89% și a obținut patru sau cinci stele.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.