Rușinea secolului XXI ! ”Nu mai este virgină”, o gimnastă indoneziană dată afară din echipă

”Nu mai este virgină”, o gimnastă indoneziană dată afară din echipă

În afară de discriminare și diferență de gen,  Shalfa Avrila Sania este o talentată gimnastă indoneziană de 17 ani, care a câștigat până acum peste 50 de medalii și este considerată o tânără cu un viitor strălucit,  dar în ciuda performanțelor bune, a fost expulzată din echipă pentru că nu   mai este virgină. Acest lucru a fost suficient  pentru a o ține departe de competițiile actuale. Dacă ar fi fost bărbat, această acuzație nu s-ar fi făcut niciodată !

Desigur, cazul a explodat cu un enorm ecou în lumea sportului din Indonezia și apoi s-a răspândit în toată lumea, deși antrenorii și managerii sportivi indonezieni insistă că aceasta face parte din regula și disciplina internă la care fac parte toți sportivii ei trebuie să se conformeze. De fapt, Shalfa nu va putea participa la jocurile din Asia de Sud-Est.

Citește și Un bărbat a recunoscut că a ucis o întreagă familie și a întreținut raporturi cu cadavrul femeii

Părinții tinerei Shalfa  au declarat potrivit  Reuters că fiica ei a rămas uneori cu prietenii seara și că acesta, potrivit antrenorilor, a fost un fel de test prin care au demonstrat că fata nu este virgină.   Familia  este în stare de șoc și solicită ca autoritățile politice să intervină pentru a clarifica și pentru a restabili renumele fetei care acum este  agresată și pentru a o face să participe la următoarele competiții. Nu numai atât ! Părinții au supus și Shalfa la un examen ginecologic prin  care medicul a certificat și a asemnat un document, că himenul fetei este intact.

Între timp, mai multe grupuri pentru drepturile omului au intervenit în scandal: nu este posibil ca în secolul XXI  să existe încă teste pentru a atesta virginitatea!

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.