RUȘINE! Români prinși la furat din casele victimelor inundaţiilor din Italia

RUȘINE! Români prinși la furat din casele victimelor inundaţiilor din Italia

Sâmbăta trecută, peste 300 de oameni au fost evacuați din Argelato și Castel Maggiore, suburbii ale orașului Bologna. Din păcate, locuințele care au fost părăsite în grabă de oameni au devenit astfel ținta hoților.

Potrivit publicației italiane newnotizie.it, patru români au fost prinși la furat. Doi dintre ei, în vârstă de 28 și 34 de ani, au fost arestați în Argelato după ce aveau într-o dubă bunuri furate dintr-o proprietate de pe care abia ieșiseră. Anchetatorii au declarat că cei doi români au antecedente penale.

Alți doi români au fost prinși tot cu duba la furat.

Ei s-au dat drept muncitori de la salubritate și au intrat în curțile și casele oamenilor și au încărcat tot ce au putut. În mașina lor au fost găsite cabluri electrice, metale și alte bunuri furate.

Toți cei 4 hoți români locuiesc în orașul Rovigo, din regiunea Veneto, dar au venit special în Bologna, ca să fure din casele sinistraților, mai spun anchetatorii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.