Rusia, un urs a atacat un turist, el îl alungă cu …bicicleta / Video

În peninsula Amčatka din Orientul Îndepărtat rus, un urs a ieșit din pădure în plină zi atacând un turist pe bicicletă. Bărbatul nu s-a pierdut cu firea și înarmat cu bicicleta a reușit să alunge ursul.   Un automobilist a ajuns la fața locului a reușit să sperie ursul claxonând de mai multe ori.

Liniile din palmă formează litera „M” ? Vezi ce se spune despre acestă persoană

Ursul avea 3-4 ani și atipic pentru sezon, era bine hrănit. Potrivit experților, ursul a primit în mod regulat mâncare de la turiștii trecători, iar agresivitatea sa nu a fost decât încercarea de a primi ceva de mâncare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.