Rusia, un soldat a ucis trei oameni și s-a baricadat într-un aeroport militar

Un soldat a ucis trei persoane pe aeroportul militar Baltimor de lângă Voronezh din sudul Rusiei. Potrivit unei surse de apărare civilă din Rusia, soldatul „a deschis focul cu o armă pe care a luat-o de la un ofițer și s-a baricadat într-un aeroport militar”.

Soldatul care a ucis trei persoane la o bază din Voronej, în partea de sud-vest a Rusiei, se spune că ar fi fugit. Incidentul s-a produs în jurul orei 5 dimineața, când un soldat de gardă „a atacat soldații care ajunseseră la el pentru verificare”, a luat în posesie una dintre armele lor și a fugit, potrivit unei note luate de Sputnik.

Citește și Jurământul către Califat al atacatorului de la Viena

Peste o sută de ofițeri au fost mobilizați pentru a-l urmări pe tânăr, identificat de mass-media locală ca fiind Anton Makarov, în vârstă de 20 de ani. Bărbatul ar fi acționat din motive psihologice, poate „un atac nervos ”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.