Rusia, un ”șaman războinic” a plecat pe jos prin țară să-l vâneze pe Putin: închis într-un azil

Călătoria lui Alexandru Gabișev , un șaman „războinic” care a plecat pe jos din Jakuzia (Siberia adâncă) și s-a îndreptat spre Moscova, cu scopul de a „alunga demonul „ Vladimir Putin ”în numele lui Dumnezeu”. Aventura lui s-a încheiat într-un spital de nebuni. Șamanul, arestat joi și a fost internat de fapt în centrul psiho-neurologic din Jakutsk pentru a fi supus unui „test”, a anunțat Ministerul Sănătății din Republica Jakarta

“Dacă acest pacient are patologii și suntem gata să oferim îngrijiri medicale calificate. Dacă este necesar, serviciile sociale pot fi implicate”, se arată în declarația ministerului.

 

“Am auzit chemarea lui Dumnezeu și am plecat” – Gabyshev, absolvent de Istorie în vârstă de 51 de ani.  Cu un trecut de pustnic în pădure în urma morții soției sale, în martie a plecat din Republica Sakha,  Siberia și s-a îndreptat spre Moscova pentru a-și îndeplini misiunea: să-l vâneze Vladimir Putin, după ce „a auzit chemarea lui Dumnezeu”. Pe parcurs, mai mulți adepți i s-au unit.  Aproximativ douăzeci de persoane, inclusiv anarhiști, poeți, foști jurnaliști și șoferi de camioane. Fiecăruia șamanul a dat un poreclă, „Corvo”, „Moș Crăciun”, „Angelo” și „Drago” asta doar pentru a numi câteva.

Douăzeci de kilometri pe zi

Cu „discipolii” săi, el a călătorit 20 de kilometri pe zi, oprindu-se uneori să doarmă în corturi, alteori în hoteluri. Localnicii l-au recunoscut și s-au oprit să-i asculte poveștile. Videoclipurile predicilor sale de pe Youtube au fost vizionate de mii de oameni câștigând o atenție națională.

„La porțile Moscovei, vom fi o armată și vom alunga demonul”, a prezis Gabyshev, precizând că „ ora X, conform calculelor, va începe în 2021. Totul se va întâmpla rapid, vor fi noi alegeri și va fi ales un nou președinte.  Atunci vom schimba constituția: fără demon  totul este posibil, suntem o națiune înțeleaptă, bogată în inteligență “.

Cu toate acestea, călătoria șamanului s-a oprit brusc odată cu arestarea și închiderea lui la spitalul de nebuni.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.