Rusia, un bătrân și-a dat foc într-o piață din Sankt Petersburg. Avea un carton cu fraza „La mulți ani Putin”

 

Un bătrân s-a incendiat în mijlocul unei străzi aglomerate din Sankt Petersburg. În mână avea un carton pe care scria  „La mulți ani Putin”. Ieri, 7 octombrie, președintele rus a împlinit 68 de ani. Omul de afaceri în vârstă de 71 de ani este internat în stare gravă, cu arsuri de gradul I și II pe 45% din corp. Poliția a spus că este sub observație și de către un serviciu de psihiatrie, scrie TheMoscowtimes

Acesta este al doilea caz în Rusia în decurs de o săptămână, după ce jurnalista Irina Slavina a murit vinerea trecută după ce și-a dat foc în fața sediului Ministerului de Interne din Nijni Novgorod, un oraș de pe Volga, la 400 de kilometri de Moscova.

Slavina a făcut acest gest extrem după ce a postat o postare pe Facebook prin care cerea „să dea vina pe Federația Rusă” pentru moartea sa.

Citește și Rusia, jurnalista Irina Slavina și-a dat foc în fața sediului poliției : ”Moscova vinovată de moartea mea”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.