Rusia, un barbat de 33 de ani a marturisit ca a ucis-o pe Ekaterina Karaglanova

Rusia, un barbat de 33 de ani a marturisit ca a ucis-o pe Ekaterina Karaglanova

Bărbatul, Maksim Gareyev, a declarat că a lovit-o pe  Ekaterina Karaglanova cu „cel puțin 5 răni înjunghiate la gât și piept, pentru că a ”Mi-a jignit bărbăția ”

Poliția rusă a arestat un bărbat de 33 de ani pentru uciderea tinerei Ekaterina Karaglanova, care a fost găsită moartă într-o valiză din Moscova. Bărbatul, Maksim Gareyev, a mărturisit că a ucis-o pe fată cu „cel puțin cinci răni înjunghiate la gât și la piept”. Acest lucru a fost raportat de agenția Ria Novosti, publicând un scurt videoclip al declarației.

Ucigașul: „Mi-a jignit bărbăția ” – „Ea – spune bărbatul din film – m-a insultat de mai multe ori, mi-a jignit bărbăția și m-a jignit cu privire la posibilitățile mele financiare. Nu am mai rezistat și am lovit-o cu  numai puțin de cinci răni înjunghiate la gât și piept “.

Citește și O vedeta renumita pe Instagram a fost gasita taiata in bucati in interiorul unei valize

 

Ekaterina Karaglanova a fost găsită moartă în apartamentul ei din Moscova, făcută bucăți și încuiată într-o valiză. Potrivit Gazeta.ru, Gareyev avea antecedente penale.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.