Rusia, un bărbat a luat mai mulți ostatici într-o bancă și amenință că va detona o bombă!

Se presupune că o persoană neidentificată a luat mai mulți ostatici în interiorul unei sucursale Alfa Bank din Moscova, amenințând să detoneze o bombă, au declarat surse de aplicare a legii ruse  , citate de agențiile locale.

Potrivit agențiilor locale, un bărbat a intrat în filiala Zemlyanoi Val și a amenințat că va denota  o bombă. Suspectul a cerut să închidă toate ușile filialei și ținând ostateci  un număr necunoscut de persoane.

O luptătoare de wrestling, victima cyberbullying-ului s-a sinucis la numai 22 de ani

Agențiile ruse au menționat că oamenii legii au ajuns  în zona din jurul băncii și se negociază cu răpitorul.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.