Rusia, un alt ministru a rezultat pozitiv la coronavirus

Ministrul rus al construcțiilor, Vladimir Yakushev, a fost internat în spital după ce a contractat coronavirusul, raportează agenția Interfax. Anunțul vine a doua zi după cel al premierului rus Mikhail Mishustin, care a fost rezultat pozitiv la virus. Până la acestă oră Rusia are 114.431 de cazuri și 1.169 de decese, cele mai multe dintre ele la Moscova.

Primul ministru rus Mikhail Mishustin pozitiv pentru coronavirus

Rusia, aproape 8.000 de cazuri în 24 de ore: este cea mai gravă creștere de la începutul pandemiei

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.