Rusia: și Ministrul Învățământului a rezultat pozitiv la Covid-19

Ministrul Învățământului din Rusia s-a îmbolnăvit de Covid-19. Valery Falkov s-a videcat , a spus președintele Putin într-o convorbire în conferință cu ministrul și alți oficiali guvernamentali. 252.245 de persoane au contractat virusul în Rusia, a doua țară ca mărime din lume, după  Statele Unite.

Rusia a devenit a doua țară din lume la numărul de infecții cu coronavirus după Statele Unite

O mare parte din guvernul Rusiei au avut de-a face cu virusul.  Printre aceștia,  prim-ministrul, Mikhail Mishustin, ministrul Lucrărilor Publice, Vladimir Yakushev, ministrul Culturii, Olga Lyubimova, purtătorul de cuvânt al președintelui, Dmitry Peskov, precum și cinci adjuncți ai Dumei și adjunctul șefului de cabinet al Kremlinului, Serghei Kirienko.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.