Rusia: și-a ucis și dezmembrat amanta. Profesor condamnat la 12 ani și jumătate

Oleg Sokolov în vârstă de 63 de ani, profesor, specializat în studii din perioada napoleonică, cavaler al Legiunii de Onoare, cel mai mare expert istoria lui  Napoleon, supranumit „Napoleon rus”, a fost condamnat la 12 ani și jumătate de închisoare dură pentru că și-a ucis și dezmembrat eleva și amanta sa.

Instanța a luat în considerare părerile de rău, scuzele față de familia victimei, bolile cronice, fiii lui minori  și contribuția lui în știința istorică. Motivul crimei atroce a fost gelozia față de amanta lui  Anastasia Escenko.

Citește și Potrivit președintelui Turkmenistanului, Covid poate fi tratat cu lemn dulce

În momentul crimei, criminalul era lucid. Potrivit anchetei, în noaptea de 8 noiembrie 2019, în timpul unui scandal izbucnit din motive de gelozie, profesorul universitar și-a împușcat amanta în vârstă de 24 de ani cu o pușcă. A doua zi, profesorul a dezmembrat cadavrul în bucăți, le-a pus în câteva valize încercând să le scufunde în râul Neva.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.