Rusia: regiunea Jakuzia invadată de miliarde de țânțari | Video

Miliarde de țânțari au invadat Jakuzia, o regiune din Rusia situată în estul Siberiei. Un astfel de fenomen a avut loc în urmă cu 30 de ani. Roiuri enorme de țânțari se așează pe pereții caselor încât par să fie murdari de noroi.

Etiopia, 8 elefanți uciși în doar 24 de ore: sacrificați pentru fildeș

Într-un video postat de un bărbat pe Twitter se vede cum trece cu mâna pe un perete acoperit cu țânțari, zdrobind mii de insecte astfel încât mâna lui se face neagră.

Sursa:  Twitter

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook, VK ,Twitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.