Rusia, “Putin are cancer, a fost operat în februarie”

Președintele rus, Vladimir Putin , „are cancer ” și a suferit „o intervenție chirurgicală de urgență în februarie ”, scrie presa britanică The Sun , The Mirror și Daily Mail +n care au reapărut articole despre starea precară de sănătate a șeful Kremlinului. Sursa, politologul Valery Solovei , același care în urmă cu două săptămâni susținea că Putin are boala Parkinson (zvonurile respinse ca ”știri  de gunoi” de purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Dmitry Peskov), a adăugat că Putin intenționează să anunțe ieșirea din scenă la începutul anului viitor.

Citește și The Sun: Putin este pregătit să demisioneze

Potrivit unei alte surse, tot pentru tabloidul britanic The Sun , Putin a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru a elimina un cancer abdominal . Solovei – care susține că are surse în camera de control de la Kremlin, chiar „la epicentrul unde se iau decizii” – spune că Putin are două tipuri de traume , „ unul de natură psiho-neurologică, celălalt cancerigen. Dacă cineva este interesat de diagnosticul exact, eu nu sunt medic și nici nu am dreptul etic de a dezvălui aceste tipuri de probleme. Al doilea diagnostic este însă mult, mult mai periculos, deoarece boala Parkinson nu amenință starea fizică, ci limitează doar ieșirile publice. Dar acum există un diagnostic cu un rezultat fatal ”.

Solovei a adăugat că sursele lui i-ar fi spus că Putin ar putea numi fiica lui Katerina Tikhonova în vârstă de 34 de ani ca succesor al său , același care a anunțat luna trecută că ea însăși a injectat deja cu vaccinul Sputnik V .

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.