Rusia, proteste împotriva detenției lui Navalny: aproape o mie de arestări. Yulia, soția adversarului lui Putin, arestată

Peste o mie de persoane au fost arestate până acum de poliția din Rusia în protestele împotriva detenției oponentului Navalny, activist, politician și blogger rus, raportează ONG-ul Ovd-Info, care are știri despre cel puțin 1.009 de arestați, dintre care 142 la Moscova și 113 la Vladivostok.

Soția lui Aleksey Navalny, Yulia Navalnaya , a fost arestată în timp ce mărșăluia cu un grup de demonstranți, relatează Dozhd TV.

Citește și Tokyo, ține cadavrul mamei în congelator timp de 10 ani : „Mi-a fost frică să nu fiu dată afară din casă”

Poliția este prezentă în centrul Moscovei în timp ce se desfășoară proteste împotriva detenției rivalului numărul unu al lui Putin, Alexey Navalny. Unele stații de metrou au fost închise, agenții făcând numeroase arestări. Agenții au înconjurat multe străzi din centrul capitalei rusești. Participanții la demonstrații înaintează strigând „Rusia va fi liberă”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.