Rusia, o mamă și-a uitat fiul în casă, în frig la -32 grade: este în comă

Și-a uitat fiul în casă în frig,  fără căldură , când afară se înregistrau temperaturi de -32 de grade. Copilul se luptă între viață și moarte în timp ce mama lui a fost arestată sub acuzația de tentativă de omor.

Valentina Fadeeva, în vârstă de 22 de ani, și-a lăsat cei doi copii ai săi în casă fără un minim de căldură. Cea mai mare, în vârstă de 4 ani, a suferit o degerături severe la mâini, dar se află într-o stare mai stabilă decât fratele ei mai mic, care în schimb riscă să-și piardă viața. Ambii copii sunt internați într-un spital din capitala regiunii Tatarstan, Kazan, Rusia. Medicii se luptă pentru a-l salva pe cel mic  care a suferit de hipotermie acută. Când a ajuns în camera de urgență, fața, picioarele și brațele îi erau complet înghețate.

Citește și L-a cunoscut online: la prima întâlnire a umplut-o de sânge i-a ucis copii

Femeia a spus că a fost obligată să fugă din casă după o ceartă cu partenerul mamei sale și a lăsat copiii în frig. Tragedia a fost descoperită  bunica care se întorcea de la muncă in schimbul de noapte în jurul orei 2 dimineața și a chemat imediat ajutor.  Acum se confruntă cu până la 20 de ani de închisoare.

o mama si-a uitat fiul în casa, in frig
 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Linkedin, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Acest articol a fost verificat cu https://www.thesun.co.uk/news/13739892/baby-fighting-life-frostbite-mum-forgot-disused-house/
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.