Rusia, o elevă de 12 ani a povestit colegilor că a mâncat carne de om:”Creierul era prea dulce”

Șoc  în Rusia, unde părinții unor copii au cerut ca o fetiță de 12 ani pe nume Valeria să fie dată afară din școală pentru că le-a povestit colegilor că ar fi mâncat carne de om împreună cu prietenul ei.  “După o lună în această școală, a început să le spună copiilor noștri detaliile despre ce s-a întâmplat. A povestit despre ce gust are creierul  uman”, au spus părinții, potrivit presei internaționale.

O mama a adăugat: “Fiului meu îi este frică să mai meargă la școală după ce a vorbit cu fata asta. Cerem ca ea să fie datp afară și transferată “. Părinții au amenințat instituția că își vor ține copiii acasă până când nu se va rezolva acestă problemă.

 

Valeria și prietenul ei, Arkady Zverev, de 22 de ani, l-au omorât pe Alexander Popovich și l-au măcelărit cu un topor.

 

Prietenul la care s-a referit Valeria este Arkady Zverev  în vârstă de 22 de ani acuzat de pedofilie, crimă și canibalism. Înainte de a putea fi judecat în fața unei instanțe, băiatul a murit. Tânăra de 12 ani, care pe atunci nu avea vârsta de a se confrunta cu un proces, a fost transferată într-un orfelinat. Directoarea școlii , Antonina Tsibulevskaya, a apărat-o pe Valeria spunând că colegii de clasă au întrebat-o și i-au cerut să-i povestească  episoadele canibalismului.

Victima din care Valeria și Arkady ar fi mâncat este Alexandru Popovici de 21 de ani, omorât în ​​octombrie 2018 în  satul Novinka, la o sută de kilometri de Sankt-Petersburg. Băiatul a recunoscut anchetatorilor că a scos un ochi și l-a mâncat după ce l-a fiert.

Testul de sânge vă va spune dacă veți muri în 10 ani

Înainte de a mânca din capul tăiat al lui Alexander l-ar fi fost pus în cuptorul cu microunde timp de aproximativ trei minute. Povestea ei a fost confirmată de tânără care a  spus poliției că, creierul era”prea dulce” pentru gustul ei.

 De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.