Rusia, o barcă de pescuit s-a scufundat în Marea Barents: 17 persoane sunt date dispărute

O barcă rusă de pescuit s-a scufundat în nordul îndepărtat al Mării Barents. Ministerul Rusiei pentru Situații de Urgență a raportat acest lucru printr-o notă, potrivit căreia până acum 17 membri ai echipajului sunt dați dispăruți și doi au supraviețuit , salvați de o altă barcă de pescuit. Cu toate acestea, pare puțin probabil să existe și alți supraviețuitori, după cum a raportat agenția de știri „Tass”.

Citește și Culturistul care s-a căsătorit cu păpușa gonflabilă: „S-a spart, risc să petrec sărbătorile singur”

Barca „Onega”, înregistrată în regiunea Murmansk, s-ar fi răsturnat din cauza acumulării de gheață în timp ce se afla în apropierea arhipelagului Novaya Zemlya, a spus ministerul. Unele mass-media locale susțin că barca de pescuit s-a răsturnat în timp ce membrii echipajului recuperau o plasă la bord. Acest lucru ar fi făcut ca nava să se încline într-o parte. În zonă au fost raportate vânturi extrem de puternice.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.