Rusia: misterul unui „Lama viu” care nu are încă nicio explicație

Ivoginsk este un mic sat situat în suburbiile estice extreme ale Rusiei și găzduiește unul dintre cele mai mari mistere ale secolului trecut. În acest oraș mic, în interiorul unui templu mic, se află trupul unui „ Lama viu ”. Khambo Itighelov , este un istoric Bancho Lama al comunității buriata care în 1926 s-a sacrificat pentru a salva sufletele comunității sale. Avertizase că o calamitate naturală ar fi dus la moartea întregului sat. A murit un an mai târziu.

Bancho Lama le spusese credincioșilor săi că se va reînvia după douăzeci de ani de la moartea sa și așa a fost. Trupul său a fost găsit oficial și înmormântat în 2002 . Spre marea surpriză a experților, trupul călugărului a fost găsit în perfectă stare e conservare, în ciuda faptului că nu a fost au fost aplicate proceduri de îmbălsămare. Stând în poziția Lotus, corpul lui Buncho Lama menține o temperatură constantă de 35,6 grade, părul continuă să-i crească, iar pielea pare a fi ca cele al unei persoane vii.

Citește și Copii cu dizabilități îngropați până la gât în excremente de capră în ​​timpul eclipsei solare: „tratamentul” extrem din India

Trupul este uneori expus într-o cutie de sticlă cu ocazia sărbătorilor religioase, pentru a permite credincioșilor să-l venereze. În restul zilelor corpul lui Lama poate fi vizitat doar cu autorizație specială și nu este permisă fotografierea lui. Niciun expert nu este în măsură să explice acest fenomen ciudat legat de corpul Lama care pare să fie încă în viață, în ciuda morții sale în urmă cu mai bine de 70 de ani.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.