Rusia, misterul coronavirusului: puține cazuri de infecții, dar s-a început construcția unui maxi spital

Deocamdată, coronavirusul în Rusia este o enigmă, dar la periferia Moscovei se construiește un maxi spital De fapt, de când a izbucnit noua epidemie de coronavirus, Rusia a înregistrat doar câteva cazuri și a reușit să evite măsurile drastice adoptate de China și Europa. Teama, cum se întâmplă în aceste cazuri, ar fi că autoritățile ascund datele reale.

Pe de o parte, există posibilitatea ca Moscova să fi fost suficient de rapidă pentru a introduce măsuri de izolare a virusului – verificări asupra cetățenilor chinezi începând cu 23 ianuarie… cu închiderea totală ulterioară a frontierei, precum și a intrărilor de la aeronavele cu risc de infecții, inclusiv a Europa de la sfârșitul lunii februarie – și, pe de altă parte, rezultate diferite la teste, datorită unei proceduri bi-faze diferite adoptată de laboratorul Vektor din Novosibirsk.

Citește și Urină de vacă împotriva coronavirusului: ritualul șoc din India

Primul ministru Mikhail Mishustin a negat faptul că autoritățile „ascund” realitatea faptelor. Senzația este că valul coronavirus este în creștere. De fapt, s-a început construcția unui spital dedicat cazurilor din Covid-19 la periferia Moscovei și, atât în ​​Capitală, cât și în alte orașe, măsurile restrictive privind adunările și prezența școlilor sunt din ce în ce mai aspre.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.