Rusia, medic pozitiv Covid „cade” de la fereastra spitalului: este al treilea

Alexander Shulepov, un medic de pe ambulanța unității sanitare Novousmanskaya din regiunea Voronezh, a căzut de la fereastra spitalului, unde a fost tratat pentru infecția cu coronavirus. Incidentul, potrivit Mirror, a avut loc pe 2 mai și conform rapoartelor mass-media locale, Shupolev se află în terapie intensivă, cu o fractură la baza craniului.

La sfârșitul lunii aprilie, Shulepov, împreună cu colegul său Alexander Kosyakin, înregistraseră un videoclip în care denunțase că a contractat coronavirusul, dar că nu fusese pus în carantină ci fusese obligat să lucreze în continuare.  Kosyakin a adăugat că nu le-au fost furnizate costume de protecție și că nu au fost testați pentru coronavirus. La rândul său, Departamentul de Sănătate a numit aceste afirmații ca fiind „false”.

Coronavirus, intelligence anglo-saxonă: China a ascuns dovezile

Acesta este al treilea caz din Rusia, al medicilor care au ”căzut ” de la fereastră, după Elena Nepomnyashchaya, primară într-un spital din Krasnoyarsk, și Natalia Lebedeva, șefa serviciului de ambulanță din Orașul Stelelor, în apropiere de Moscova. Autoritățile au deschis o „anchetă”  în cazul lui Shulepov.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.