Rusia, masacru într-o bază militară din Siberia: 8 militari uciși de un soldat

Rusia, masacru într-o bază militară din Siberia: 8 militari uciși de un soldat

Un soldat a împușcat opt ​​tovarăși la o bază militară din Siberia. Ulterior a fost arestat. Potrivit Ministerului Rus al Apărării, bărbatul care i-a împușcat pe colegii săi soldați ar fi avut  „o criză nervoasă din cauza problemelor personale care nu au legătură cu obligațiile militare”.

Soțiile și copiii milițienilor ISIS: Mii dintre ei, în special copiii, trăiesc fără apă și electricitate într-o tabără de refugiați din Siria

Pe lângă cele opt victime,  cel puțin două persoane au fost rănite. Ministerul Apărării din Rusia a anunțat masacrul. Evenimentul dramatică au avut loc în Gorny, nu departe de orașul Cita, în extremitatea sud-estului Rusiei. Militarul a deschis focul asupra tovarășilor de armă astăzi, vineri, 25 octombrie, în jurul orei 18.20 în baza care se află la aproximativ 150 de kilometri nord de granița cu Mongolia. Soldatul a ucis 8 militari.

Numele soldatului nu a fost făcut public

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.