Rusia, jurnalista Irina Slavina și-a dat foc în fața sediului poliției : ”Moscova vinovată de moartea mea”

Irina Slavina, directoarea publicației Koza.Press, și-a dat foc în fața sediului poliției din Nijni Novgorod. Informația a fost dată de aceeași publicație , citând soțul Slavinei. Jurnalista a murit pe loc din cauza arsurilor grave. Pe pagina sa de Facebook a postat un ultim mesaj : „Vă rog să dați vina pe Rusia de moartea mea”.

Citește și SUA: Donald Trump și Melania sunt pozitivi la coronavirus

Slavina, după cum a raportat mai multe mass-media rusești, inclusiv The Insider, a fost ”victima” unei percheziții din partea poliției ieri în care au fost confiscate computerele și telefoanele mobile ale întregii familii (inclusiv ale soțului și fiicei sale). „Am rămas fără media”, a spus ea. Slavina a acoperit protestele în curs de desfășurare de la Nijni Novgorod. Astăzi gestul extrem.

Motto-ul publicației Koza Press este de a informa „fără cenzură și fără ordine de sus”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.