Rusia, incendiu într-un spital pe o secție de coronavirus: 5 morți

Cinci persoane au fost ucise într-un incendiu care a avut loc în unitatea de terapie intensivă din spitalul St. George din Sankt Petersburg din Rusia. “Cinci pacienți conectați la mașini de ventilație artificială au murit în incendiu”, a declarat o sursă a serviciilor de urgență.

Incendiul a fost stins și 150 de persoane au fost evacuate. Incendiul ar fi putut fi cauzat de un scurtcircuit într-unul dintre ventilatoarele pulmonare.

Pacienți uciși de aparatele respiratorii și NU de Covid. Cuvintele șocante ale unei asistente din New York / VIDEO

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.