Rusia, garda de corp a lui Putin s-a sinucis

Un agent al serviciilor de protecție ale președintelui din Rusia, membru al unității implicate direct în securitatea personală a lui Vladimir Putin, și-a luat viața în timp ce era de serviciu la Kremlin. Potrivit celor declarate de colegii săi pe canalul Telegram Baza, de obicei bine informați despre activitățile poliției, schimburile istovitoare și indiferența liderilor Serviciului față de solicitările sale ar fi cauzat sinuciderea.

Citește și Putin ar avea o fiică secretă în vârstă de 17 ani, mama ei devenind milionară peste noapte

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.