Rusia, final tragic pentru un tânăr de 25 de ani: cade de la etajul al treilea și moare pe loc

Un accident tragic a avut loc în Korsakov, la periferia din estul Rusiei , unde un tânăr de 25 de ani – se pare că era beat – a căzut de la etajul al treilea al unei clădiri. S-a întâmplat pe 20 septembrie 2019, la 19:00. Pompierii ajunji la fatța locului care au montat o scară pentru a încerca să ajungă la tânărul care, între timp, era susținut de un bărbat din cealaltă parte a balconului .

Oamenii prezenți îl îndemnau îngroziți pe tânăr să încerce să se prindă de scară…dar nu areușit.

Băiețel de 2 ani, vegan, internat într-un spital de urgență din Italia pentru malnutriție

Pompierul a întinst scara reușind să ajungă la tineretul suspendat. A încercat apoi să-l ajute să se urce pe scară, dar ceva nu a mers și tânărul s-a prăbușit în gol sub ochii îngroziți a martorilor. A fost dus de urgență la spital în terapie intensivă.

Poliția a deschis o anchetă pentru a determina motivul pentru care tânărul s-a aflat pe pareta cealaltă al balconului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.