Rusia, fiare de călcat „spion”: s-au găsit microfoane ascunse pentru înregistrarea conversațiilor

Ministerul rus al Industriei și Comerțului a anunțat că s-au descoperit fiare de călcat fabricate și importate din străinătate, cu componente din interior care au capacitatea de a înregistra conversațiile, a raportat presa locală. .

Am identificat câteva fiare de călcat cu microfoane“, a spus directorul departamentului de industrie radioelectronică al ministerului, Vasili Shpak, adăugând că, cu excepția componentelor ascunse, acestea sunt „fiare comune”, explicând că „ prin urmare, erau fabricate pentru a trimite informații undeva printr-un sistem de transmisie ”, a conchis el.

Citește și Rusia, jurnalista Irina Slavina și-a dat foc în fața sediului poliției : ”Moscova vinovată de moartea mea”

Cu toate acestea, Shpak nu a specificat niciun alt detaliu cu privire la originea acestor produse ilegale și nici cine sunt responsabili de intrarea mărfurilor pe teritoriul național.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.