Rusia, explozie într-un principal spital Covid din Moscova

Un dispozitiv de oxigen a explodat într-un principal spital din Moscova unde sunt internați pacienții cu Covid. Potrivit unor surse oficiale, nu există victime. Videoclipurile publicate pe rețelele de socializare arată coloane de fum  care se ridică din Kommunarka, unde în prezent sunt internați 733 de pacienți.

Citește și Rusia, bilanțul coronavirusului nu este real: mult mai mare decât cel declarat- Video

Departamentul de Sănătate din Moscova precizează că explozia a avut loc într-o nouă aripă a spitalului aflată încă în construcție. Un canal Telegram denunță în schimb că un angajat al spitalului a fost rănit, deși nu grav, și că 83 de pacienți au fost evacuați din secție și transferați la pavilioanele principale ale spitalului.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.