Rusia: duș dezinfectant obligatoriu pentru cei care se întâlnesc cu președintele Putin

În Rusia, oricine dorește să se întâlnească cu președintele Vladimir Putin trebuie să facă mai întâi un duș dezinfectant obligatoriu pentru a-l proteja de Coronavirus, a declarat agenția de știri condusă de stat Ria Novos.  Știrea a fost confirmată și de purtătorul de cuvânt al lui Putin, Dmitry Peskov. Potrivit informațiilor, utilajul, care nu este altceva decât un fel de tunel în care este eliberat un nor de spray dezinfectant care acoperă atât îmbrăcămintea, cât și pielea expusă, a fost instalat în Kremlin și în reședința privată a lui Putin din Novo-Ogaryovo , în suburbiile Moscovei.

Liniile din palmă formează litera „M” ? Vezi ce se spune despre acestă persoană

Aceeași agenție de știri Ria a publicat pe Twitter funcționarea dușului dezinfectant, care a fost conceput și construit de compania Motor Technologies și care se ocupă de utilaje pentru spălarea mașinilor. Încă din aprilie, purtătorul de cuvânt al lui Putin, Dmitry Peskov, anunțase că oricine se întâlnește cu președintele Putin va fi supus mai întâi unui test. La scurt timp după aceea, Peskov însuși a rezultat pozitiv pentru Coronavirus.

În acest moment, Rusia este a treia țară cea mai afectată din lume de la Covid-19, după Statele Unite și Brazilia, cu peste 500 de mii de cazuri și puțin peste 7 mii de decese

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.