Rusia: două persoane murit opăriți după ce mașina lor a fost înghițită de asfalt

Două persoane au murit după ce mașina în care se aflau a fost înghițită de o prăpastie în asfalt.

 

Poliția din orașul rus Penza desfășoară investigații privind un accident în care doi bărbați au murit opăriți  luni dimineață. Potrivit presei  străine, se pare că cei doi bărbați se aflau la bordul unui Lada, când sub ei s-a deschis asfaltul și au fost practic înghițiți de pământ . Din greutatea mașinii o conductă cu apă caldă s-a spart  inundând mașina.  Din păcate, cei doi nu au reușit să iasă din vehicul  și au murit opăriți.  

 

Un bărbat însurat își ucide amanta și apoi se preface că este ea pe rețelele de socializare

Pe baza primelor reconstrucții  se pare că tocmai conducta ar fi putut fi cauza prăbușirii asfaltului. Victimele acestui tragic accident tocmai au parcat mașina când sub ei s-a deschis asfaltul . Potrivit unui jurnalist de pe site-ul local Vzglyad : „O altă mașină s-a oprit în același loc cu câteva minute înainte de accident. Șoferul observase aburul care ieșea din asfalt  și au plecat repede. Cele două victime din păcate nu au observat nimic iar sfaltul s-a prăbușit sub ei”.  

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.