Rusia, cutremur puternic în largul peninsulei Kamcatka: seism de 7.5

Un cutremur puternic de magnitudine 7,5 a fost înregistrat la ora locală 14:49  în largul peninsulei rusești din Kamcatka. Potrivit datelor Volcano Discovery  cutremurul a avut un hipocentru la o adâncime de peste 20 km și un epicentru la 220 km sud-est de Severo-Kurilsk, un oraș rus din Orientul Îndepărtat din regiunea Sachalin.

Citește și În Venezuela, pacienților cu coronavirus li se administrază clorochină

Momentan nu există informații privind victime sau daune.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.