Rusia, Curtea de la Moscova îl condamnă pe Navalny la doi ani și cinci luni

Alkesey Navalny va rămâne în închisoare. Instanța de la Moscova l- a condamnat pe disidentul rus, transformând sentința suspendată în detenție reală pentru încălcarea condițiilor de probă. De la trei ani și cinci luni pedeapsa aplicată inițial a fost redusă la doi ani și cinci luni.

Citește și Povestea tristă a unui băiețel de 10 ani cu Covid care își va pierde ambele picioare

Acuzația împotriva lui Navalny constă în faptul că acesta a încălcat condițiile de probă în timp ce era tratat în Germania după ce a fost otrăvit cu agentul Novichock, pentru un presupus caz de corupție datând din 2014. Întrucât a efctuat deja zece luni în arest la domiciliu, va trebui să execute alți 2 ani și 8 luni de închisoare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.