Rusia, coronavirus: ”Mă simt foarte rău”, ultimele cuvinte a jurnalistei Anastasia, mama a doi copii minori

Ucisă de coronavirus la numai  de 36 de ani.  Anastasia Petrova , jurnalistă și mama singură a doi copii, este cea mai tânără victimă din Rusia. Ea a murit pe 31 martie în doar opt zile de la debutul primelor simptome ale infecției, pe care le-a  descris ​​pe canalele sale de socializare, după cum a informat presa internațională. Începuse să aibă febră mare și de atunci începuse să lucreze de acasă , în orașul Perm , având grijă și de cei doi copiii ai săi,  Ilya de 12 ani, și de Yaroslav, de 10 ani.

Totul începuse pe 23 martie cu o tuse puternică și dureri în gât. Femeia și-a anunțat imediat medicul, adăugând că a avut contacte recente cu persoane care au fost în străinătate cu cel puțin o săptămână înainte. În așteptarea testului , a luat paracetamol pentru a-și menține temperatura corpului sub control.

Crimă șocantă : fiica unui comisar de poliție din Argentina a fost violată și spânzurată cu sârmă ghimpată

Dar ea continua să spună pe social media că a crezut că este gripă și nu Coronavirus. „Medicul meu mi-a spus să stau acasă de 14 zile sau cel puțin până când va fi gata rezultatul testului”, a ascris femeia. Dar a doua zi, 24 martie, a fost dusă la spital spital . „Au venit la pat  cu un aparat foarte profesionist”, scrie iar pe pagina ei actualizându-și fanii despre starea ei de sănătate. Era internată în terapia intensivă.

“Nu sunt încă siguri dacă este vorba de Coronavirus. Medicii au decis să mă aducă aici din cauza situației grave la plămâni și a febrei mari”. Primul test a  ieșit negativ, dar medicii nu au fost mulțumiți și i-au făsut un al doilea test: pozitiv pentru Covid-19  În ultimul său mesaj, trimis prietenei a scris: „Mă simt foarte rău”. A doua zi și-a dat ultima suflare lăsând singuri doi copii minori…

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.