Rusia, coadă de ambulanțe: la Moscova a explodat epidemia de Coronavirus VIDEO

Și la Moscova a explodat pandemia: coadă de ambulanțe  pentru a încerca să răspundă situațiilor de urgență. În ultimele 24 de ore, numărul pacienților cu Coronavirus în Rusia a crescut cu  1.667 de persoane, a declarat sediul central pentru a combate răspândirea bolii. Numărul total de cazuri de COVID-19 în Rusia este de 13.584 de pozitivi. Au fost raportate cazuri noi și în alte 49 de regiuni, cele mai multe dintre ele la Moscova: 1.030. Alte 152 de persoane s-au infectat în regiunea Moscovei, 80 la Sankt Petersburg.

Corornavirus, antene 5G incendiate în Marea Britanie: ”Ele sunt cauza pandemiei” VIDEO

Începând de ieri, alte 12 persoane au murit, iar, în general, numărul total de decese în Rusia este de 106. Alți 250 de pacienți au fost considerați vindecați și externati din spitale.  Pandemia de coronavirus COVID-19 sa răspândit în aproape întreaga lume. Conform ultimelor date OMS , numărul infectaților de coronavirus a juns la  1.700.000 iar numărul de decese  la 104.000.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.