Rusia, cazul extraordinar al nou-născutului care vorbește

Un bebeluș neobișnuit, pe nume Stepan Bazheev, s-a născut în maternitatea Norilsk din Rusia. Potrivit obstetricienilor prezenți la naștere , copilul a spus cuvântul „tata” la câteva minute după ce s-a născut și, după un timp, a rostit și cuvântul „mama”.

Sarcinii Lizei Bazheeva în vârstă de 17 ani  a decurs fără probleme. Băiatul s-a născut sănătos și puternic. Medicii nu au avut nici măcar timp să o informeze tânăra mamă care este sexul copilului că bebelușul a rostit primul său cuvânt: ”Tata”

Citește și O altă mamă inconștientă, un alt bebeluș mort: și-a lăsat fiica de 2 luni în mașină sub soare, două zile mai târziu a plecat la o petrecere

Când mama a ajuns acasă cu bebelușul i-a spus că tatăl lui va ajunge și imediat, atunci bebelușul a spus: ”Cine, tata?”  Povestea extraordinară i-a interesat pe oamenii de știință care nu mai văzuseră așa ceva până acum. Se știe că, în uter copiii ascultă cuvintele părinților. Cei doi proaspăt părinți Liza și Rodion au spus că de cele mai multe ori, pe când copilul se afla încă în burtă, ei îi citeau povești sau îi puneau să asculte muzică.

Poate cheia fenomenului este dragostea manifestată de părinți.  Pe Internet, unii oameni au atribuit copilul așa-numiților copii indigo. Alții au subliniat că aceste cazuri chiar dacă sunt extrem de rare vor reveni la normal odată cu dezvoltarea copilului… dar cine știe dacă nu va deveni un fel de al doilea Einstein ?

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.