Rusia, cazul curios al lui Denis Vashurin: la 32 de ani care arată ca un copil

Rusia, cazul curios al lui Denis Vashurin. O poveste care amintește de cea a filmului „ Curiosul caz al lui Benjamin Button ” de David Fincher, unde protagonistul – interpretat de Brad Pitt – este un nou-născut cu corpul de o persoană în vârstă.  Cu cât înaintează în vârstă, cu atât Benjamin Button întinerește mai mult. Similară este și povestea lui Denis Vashurin , un  rus de 32 de ani, care arată mult mai tânăr. De fapt, corpul său a încetat să mai îmbătrânească de când avea 13 ani. O poveste adevărată pe care Vashurin a decis să o spună pe canalul de YouTube Vasya na sene .

Denis vorbește despre viața de zi cu zi pe care o definește ca fiind complicată . Mulți oameni nu cred că este un bărbat de treizeci de ani. Odată, de exemplu, a fost arestat și poliția nu a crezut că este adult iar  agenții au crezut că este un copil care își înlocuise fotografia pe actul de identitate al altcuiva.

NASA se alătură a ESA pentru a distruge un asteroid potențial periculos care amenință Terra

Denis a observat că crește foarte încet încă de la grădiniță. Când și-a dat seama că nu va fi niciodată la fel ca și colegii săi, a fost foarte dezamăgit: „M-am gândit cum va fi totul, cum va fi viața mea și cât de greu ar fi pentru mine”. Denis preferă să-și petreacă timpul departe de oameni. Acesta este motivul pentru care îi place să locuiască în satul său din regiunea Primorye din estul Rusiei, unde toată lumea se cunoaște. Tânărul de 32 de ani este angajat și lucrează într-o companie de furnizare a energiei electrice.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.