Rusia, au rupt labele unui pui de leu pentru a sta cuminte în fotografiile cu turiștii: Putin a deschis o anchetă penală

În Rusia, labele puiului de leu Simba le-au fost rupte pentru a face fotografii cu turiștii. Imaginile înfiorătoare au făcut înconjurul lumii  până la Vladimr Putin care a anunțat deschiderea unei anchete penale.

Puiul de leu a fost botezat Simba și este ultimul episod de tortură împotriva animalelor.

Picioarele puiului de leu i-au fost rupte pentru a-l împiedica să se miște în timpul vizitelor și a fotografiilor cu turiștii. Din cauza torturii micuțul leu a suferit răni grave și la nivelul coloanei vertebrale, ceea ce l-a făcut să rămână imobil.  Criminalii l-au exploatat toată vara .

Un bărbat negru, o fetiță de 8 ani și un elefant: 3 națiuni, 3 povești, 1 vinovat: cruzimea umană

Una dintre salvatoare , Yulia Ageeva , a spus că atunci când a fost găsit Simba „practic nu era hrănit și, din anumite motive, probabil pentru a-l pedepsi, aruncau pe el apă cu gheață. Această poveste a fost un adevărat iad ”. Veterinarul Karen Dallakyan a explicat că „leul a suferit un ocean de durere din partea oamenilor care prin această metodă îngrozitoare animalele de pradă nu pot scăpa. În acest fel, stau cuminți  pentru a se fotografia cu turiștii. ”

Acum , ci mai rău a trecut iar Simba a fost operat și pare să se însănătoșească, dar calea este încă  lungă

Povestea a ajuns și la Kremlin și Putin a decis să deschidă o anchetă penală împotriva  ”animalelor umane ”care au maltratat micuțul leu.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.