Rusia, aproape 8.000 de cazuri în 24 de ore: este cea mai gravă creștere de la începutul pandemiei

În Rusia, în ultimele 24 de ore,  s-au confirmat 7.933 de cazuri noi de infecții: este cea mai mare creștere zilnică de la răspândirea pandemiei în țară. Numărul total de persoane infectate ajunge astfel la 114.431. În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 96 de morți pentru un număr total de decese de 1.169. Rusia este în prezent cea de-a opta țară din lume cu cel mai mare număr de infecții, iar joi a avut loc o creștere de peste 7 mii de cazuri noi, conform datelor de la Universitatea Johns Hopkins. Moscova este epicentrul pandemiei, cu jumătate din cazuri din totalul țării

Primul ministru rus Mikhail Mishustin pozitiv pentru coronavirus

Rușii sunt în blocaj din 30 martie. Și ieri s-a declarat oficia că interdicția temporară a străinilor și cetățenilor de a intra în Rusia a fost prelungită la nesfârșit. Conform prevederilor anterioare, interdicția a fost valabilă în perioada 18 martie – 1 mai. În prezent, nu există nicio indicație despre o dată a relaxării restricțiilor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.