Rusia, alertă cu bombe în spitalele din Moscova, investigații în curs de desfășurare

“Am primit un mesaj despre o presupusă amenințare cu bombe către toate instituțiile medicale din Moscova. Investigațiile operaționale sunt în curs de desfășurare”, a declarat un reprezentant al serviciilor de urgență din capitala Rusiei, după anomala amenințare pe care o instituțiile medicale și spitalele erau pline de bombe.

Citește și În New York, cazurile sunt în creștere. De Blasio evaluează un nou blocaj

La începutul acestei săptămâni  un mesaj similar a fost primit  în Teatrul de Operetă din Moscova.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.