Rusia a devenit a doua țară din lume la numărul de infecții cu coronavirus după Statele Unite

În ultimele 24 de ore în Rusia au fost înregistrate 10.899 de noi cazuri de infecții Covid-19 cauzată , ridicând astfel numărul total   la 232.243. Rusia a depășit și Spania devenint astfel a doua țară din lume la numărul de infecții  după Statele Unite. Creșterea numărului de infecții în Rusia a fost foarte rapidă: în numai luni, țara a întrecut Italia și Regatul Unit printre țările cu cel mai mare număr de infecții. În ciuda numărului mare de infectați, cel al morților rămâne destul de scăzut. De la începutul epidemiei s-au înregistrat  doar 2.116 de morți.

În Rusia, infecțiile sunt în creștere rapidă, dar Putin invită pe toți să reînceapă munca

Deși focarele continuă să crească, președintele rus Vladimir Putin a anunțat că restricțiile impuse în ultimele șase săptămâni pentru a conține epidemia de coronavirus vor începe să se relaxeze începând de azi.  Putin a spus că toate activitățile economice și-ar putea relua astăzi activitatea, chiar dacă în diferite regiuni ale țării va fi nevoie de un orar precis și de o posibilă extindere a restricțiilor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.