Rupe patul mamei în timp ce are relații: mama o dă în judecată și îi cere despăgubiri

Rupe patul mamei în timp ce are relații: mama o dă în judecată și îi cere despăgubiri

Este greu să-și ții în frîu pasiunea, mai ales când ești tânăr.  Dar (poate) o tânără englezoaică s-a lăsat prea mult dus de val și profitând de absența mamei sale,  tânăra și-a invitat iubitul acasă, cu care a avut un raport chiar în patul părintelui ei.

Ei bine, pasiunea puternică a tinerilor s-a dovedit prea puternică pentru acel pat, care a sfârșit pin a se rupe complet. Mama, întoarsă din vacanță de îndată ce și-a văzut patul complet ruinat, a explodat de furie și a decis să-i dea fiicei sale o lecție. Femeia a decis să facă lucrurile în serios și să meargă la instanță pentru a primi despăgubiri.

22 de ilustrații șocante pe animale care ne obligă să privim realitatea în față

Mama ar fi cerut o despăgubire de 1600 de lire . Cererea a fost făcută în fața unui judecător. Relațiile nu sunt tocmai  bune între femeie și fiica ei. Mama nu avea resursele financiare necesare pentru a putea cumpăra un pat nou, mai ales că acel pat îi amintea de tinerețile ei.  Fiecare dintre noi avem prioritățile sale și pe bună dreptate.

Acesta este motivul pentru care și-a dorit ca fiica sa să-și asume responsabilitățile. La rândul ei, fata nu a arătat niciodată cel mai mic regret pentru cele întâmplate. Dimpotrivă, fiica ei a recunoscut în mod sincer că a avut relații cu iubitul ei pe pat și nu îi părut deloc rău pentru incident. Dar, în ciuda tuturor justificărilor prezentate de tânără pentru a evita plata despăgurii  judecătorul a decis că fata va trebui să-i plătească mamei cele 1600 de lire.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.