Rugăciune revoltătoare într-o biserică din Dolj: ”Ferește țiganii de virusul acesta și dă-l către români” VIDEO

Un tânăr din comuna doljeană Cetate a fost amendat de polițiști după ce s-a filmat într-o biserică, în timp ce se ruga ”să moară toți românii și țiganii să trăiască”, relatează Gazeta de Sud. Polițiștii spun că bărbatul ajuta la curățenie în biserică, iar când a prins ocazia a făcut această filmare.

„Doamne Dumnezeul nostru, ne rugam ție Împărate Ceresc, ferește-ne pe noi țiganii de virusul acesta și îl dă către români, ca să moara toți românii și țiganii sa trăiască. Slava Ție Doamne, slava Ție”, este rugăciunea tânărului de 28 de anii. Potrivit actului normativ, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, de natură să provoace indignarea cetățenilor ori să lezeze demnitatea și onoarea acestora, se pedepsește cu amendă între 200 și 1.000 de lei.

Bărbatul a fost amendat de polițiștii doljeni cu 200 de lei pentru fapta sa.

Sursa: Gazeta de Sud

Președintele Madagascarului, anunț de ultimă oră: ”Am leac împotriva coronavirusului”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.