”Rromii răpesc copiii pentru organe !” Încep căutările dar este un fake news. Doi agenți răniți

”Rromii răpesc copiii pentru organe !” Încep căutările dar este un fake news. Doi agenți răniți

Aproximativ douăzeci de persoane au fost arestate și doi ofițeri de poliție au fost răniți în timpul unui intrări în forță a autorităților fraceze pentru a găsi acel presupus criminal care răpește copiii pentru organe.  Dar nu era nimic adevărat. Un fake news care cirlcula pe rețelele de socializare au pus pe jar poliția. Mai multe persoane de etnie rromă au fost victime unei adevărate persecuții după răspândirea acestei știri false și calomnioase.

 

“Sunt anumiți  rromi care răpesc copiii să îi omoară pentru a le vinde organele”  a scris cineva pe rețelel de socializare.  Mânia și indignarea asupra unei asemenea acuzații total nefondate au condus la o serie de violență în Paris, în  Seine-Saint-Denis. Mulți au decis să vâneze romii și poliția a trebuit să intervină pentru a salva unii oameni de a fi linsați.

Au existat ciocniri între agenții și făptașii violenței: doi dintre ei chiar au ajuns în spital.

Te-ar putea interesa și Abuzată de bunicul pedofil, de când avea 13 ani: „Săruturi și pipăieli în timp ce bunica ei dormea”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.