Royal Baby Sussex, Harry publică prima fotografie cu chipul micului Archie

Royal Baby Sussex, Harry publică prima fotografie cu chipul micului Archie

 

Printul Harry a publicat prima fotografie cu chipul  lui Archie, primul fiu al ducelui Sussex și al lui Meghan Markle.
Harry nu a ales o zi obișnuită pentru a arăta lumii cum arată Roayal Baby  născut în luna mai, dar a așteptat Ziua Tatălui, care a fost sărbătorită în Marea Britanie ieri.

 

 

baby royal 1

 

Fotografia lui Archie a fost publicată pe contul oficial de Instagram a lui Harry și Meghan, sussexroyal, singurul care a fost creditat cu distribuirea  fotografiilor familiei regale.

Te-ar putea interesa și Temperaturile extreme fac tot mai multe victime in India: 49 morti

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.