Royal Baby, certificatul oficial de naștere: s-a nascut intr-o clinica din Londra

Royal Baby, certificatul oficial de naștere: s-a nascut intr-o clinica din Londra

Iată și  certificatul oficial de naștere al lui Archie, copilul regal al lui Harry și Meghan Markle. Și chiat acest document confirmă ceea ce marile tabloidele au anunțat deja cu 10 zile în urmă că cel mai recent membru al Windsor a venit în lume într-un spital privat din Londra, și nu acasă, în reședința de lux a Ducilor de Sussex Frogmore Cottage.

„Archie Harrison Mountbatten-Windsor – scrie ziarul – s-a născut pe 06 mai“, la Spitalul Portland: clinica frecventată de perosoane cu un anumit rang  (chiar și pentru noi nașteri) unde o naștere standard costă între  15.000 și 20.000 de lire sterline, așa cum au spus cu un pic de răutate atât The Sun cât și Daily Mail, ziare  populare de dreapta,  care țintesc ocazional “capriciile” atribuite fostei actrițe afro-americane, devenită Ducesa de Sussex.

 

certificat Royal Baby
 

 

Spitalul Portland a refuzat în continuare să lase un comentariu sau un detaliu din motive de „confidențialitate“ pentru toți pacienții săi. Ei i-au felicitat pe Megan , Harry și micul Archie care este al șaptelea în linia de succesiune  la tronul britanic al Reginei Elisabetta.

Te-ar putea interesa și Un caine cu handicap a salvat un nou-nascut ingropat de viu de mama: Ping Pong este un erou

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.