Roxana Roman: curajul unei românce care a înfruntat Mafia a fost premiat! Felicitări!

Roxana Roman: curajul unei românce care a înfruntat Mafia a fost premiat! Felicitări!

Un teribil raid al clanului Casamonica a avut loc într-un bar din Roma.  S-a întâmplat chiar în ziua Paștelui catolic pe 1 aprilie 2018.

Mafioții au intrat în bar cerând să fie serviți ei înaintea celorlați clienților deja prezenți.  Roxana Roman din Timișoara și Marian Roman,  proprietarii barului Roxy Bar din Roma, au declarat atunci presei italiene că nu le este frică și a făcut tot ceea ce trebuie pentru ca vinovații să fie trași la răspundere!

 

Roxana Roman nu s-a lăsat, nu a vrut să arunce în vânt toate sacrificiile strânse pentru a deschide această activitate.

Datorită ei, justiția italiană i-a condamnat la pedepse cuprinse între 3 și 5 ani de închisoare pe trei dintre membrii clanului.

Premierul Italiei, Giuseppe Conte, a vizitat luni barul româncei care a avut curajul să-i înfrunte pe membrii unui clan Mafiot, care a fost decorată săptămâna trecută de președintele republicii cu cea mai înaltă distincție civilă.

Premierul Conte le-a spus jurnaliștilor că a vizitat ”Roxy Bar” pentru că vrea să facă publicitate locului și să ajute la dezvoltarea afacerii, relatează Il Messagerro.

Roxana Roman, proprietara Roxy Bar din Romanina,  a fost decorată de președintele italian cu cea mai înaltă distincție acordată unui civil. În cadrul unei ceremonii organizate la Palatul Quirinale în urmă cu o săptămână, Roxana a primit ordinul ”Meritul Republicii Italiene” din parea președintelui Sergio Mattarella.

Te-ar putea interesa și Tată violează fiica de 6 ani și o ucide. Mama moare de durere

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.