Românul Gelu Cherciu acuzat că și-a omorât iubita se apără: ”Am găsit-o deja moartă”

Gelu Cherciu, un român de 67 de ani acuzat că și-ar fi ucis iubita, Monica Gondoș de 53 de ani  a făcut declarații spontane.

„Am găsit-o deja moartă în casă”, scrie Il Pescara.it.  Acest lucru a fost afirmat ieri în fața Curții de Evaluare a Chieti, de Gelu Cherciu de 67 de ani. Bărbatul este judecat sub acuzația crimă. Potrivit autorităților el ar fi ucis-o cu sânge rece pe românca Monica Gondoș în vârstă de 53 de ani la 30 mai 2018 la Pescara.

Un român de 22 de ani a ucis un carabinier pe bicicletă la Roma

Potrivit urmăririi penale, pe baza rezultatelor autopsiei și a unor martori, bărbatul ar chemat carabinierii doar după cinci ore de la moartea femeii, lovind-o în mod repetat până când femeia și-a pierdut cunoștința. Potrivit rezultatului autopsiei românca avea mai multe coaste rupte care au dus insuficiență respiratorie fatală. Bărbatul, în timpul unui apel telefonic interceptat, s-a lăudat chiar că a scăpat de ea, scrie aceeași publicație italiană

Românul, care a fost asistat de un interpret, a relatat că în acea zi se întorsese de la servici și a găsit ușa casei deschise, cu trupul fără viață al femeii poziționat în afara apartamentului lor din Strada Colle Orlando.

Ar încercat să o reînvie, dar fără succes. Deci nu ar fi ucis-o . Cherciu a fost arestat în noiembrie anul trecut pentru violențe împotriva partenerei sale pe fpndul consumului de alcool.  Trmătoarea audiere va avea loc pe 30 septembrie.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.