Romani batuti de soarta in strainatate: un cersetor a murit in timp ce cerea mila trecatorilor

Romani batuti de soarta in strainatate: un cersetor a murit in timp ce cerea mila trecatorilor

Un cerșetor român în vârstă de 50 de ani a murit ieri în fața unui supermarket din Torino în timp ce cerea mila trecătorilor. Medicii ajunși la fața locului au declarat că sigur romnul a murit din cauza unei boli grave. Presa italiană nu a dat mai multe detalii privind decesul sau identitatea conaționalului nostru.

 

Te-ar putea interesa și Un roman a fost sbulberat pe o trecere de pietoni in Italia

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.