Românce, mamă și fiică, ucise de un criminal în serie din Cipru

Românce, mamă și fiică, ucise de un criminal în serie din Cipru

O româncă şi fiica ei de numai 8 ani pare ar fi victimele unui criminal în serie din Cipru. Fost ofiţer de armată, acesta a recunoscut că a ucis 7 femei.  Bărbatul de 35 de ani a fost reţinut săptămâna aceasta, după ce poliţiştii au strâns probe care arătau că a ucis două femei din Filipine şi o fată.

 

Cadavrele celor două filipineze lor au fost găsite într-o mină abandonată de lângă Nicosia. În timpul interogatoriului, militarul a recunoscut şi alte patru crime. Potrivit presei, românca ucisă avea 36 de ani şi locuia în Cipru. Ea şi fiica ei de 8 ani erau date dispărute încă din 2016.

 

Poliţia locală spune că cel puţin două dintre victime au fost abordate de ofiţerul de 35 de ani prin intermediul unui site de dating.

Potrivit presei, ar fi primul caz de criminal în serie de pe insulă.

Te-ar putea interesa și Un bunic si-a aruncat in foc nepotul de 2 ani: ” Am vrut sa-l salvez de diavol”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.