Româncă ucisă în stil mafiot în Italia chiar de prietena ei cea mai bună

Nicoletta Indelicato este o româncă înfiată în Italia în vârstă  25 de ani. În urma unui scandal între prieteni, ea fost omorâtă, iar corpul ei a fost incendiat, crima șocantă petrecându-se în provincia Trapani.

Nicoletta Indelicato a dispărut în noaptea de 16 spre 17 martie. Seara a ieșit în oraș cu un prieten și nu s-a mai întors acasă.

Cadavrul tinerei a fost descoperit două zile mai târziu, pe un câmp din zona rurală a Marsalei.

Investigațiile au dus la Margareta Buffa, 29 de ani, fostă prietenă a victimei și și ea tot româncă și înfiată în Italia,

Polițiștii au aflat că cele două tinere, care au fost extrem de apropiate ani de zile, erau acum în conflict, iar Margareta ar fi amenințat-o pe Nicoletta.

Toate amenințările au început pe Facebook.

După ore de interogatorii, prietenul Margaretei a mărturisit că ei sunt făptașii și le-ar fi indicat unde se află ascuns cadavrul. Margareta pretinde că nu-și mai amintește nimic, dar imaginile unei telecamere de supraveghere a scos totul la lumină.

A flirtat cu prietenul prietenului ei.

Potrivit presei, a baza crimelor ar exista, potrivit primelor reconstrucții ale anchetatorilor, resentimente și gelozii, pentru că Nicoletta ar fi flirtat cu Carmelo Bonetta, prietenul celei mai bune prietene a ei, Margareta Buffa, și apoi ar fi scris pe Facebook bârfe și insulte împotriva logodnicului prietenului ei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.